Csípős bundában sült pulykamell, joghurtos uborkasaláta
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
621.8 kcal
144.6 kcal
2,593.1 KJ
603.0 KJ
Zsír, amelyből
33.7 g
7.8 g
telített zsírsavak
7.8 g
1.8 g
Szénhidrát, amelyből
28.7 g
6.7 g
cukor
9.4 g
2.2 g
rost
14.7 g
3.4 g
Fehérje
43.7 g
10.2 g
Só
4.7 g
1.1 g
Nettó súly:
430 g
Összetevők:
kígyóuborka (29%), pulykamell (22%),lisztkeverék
(glutén), joghurt (tej, joghurtkultúra), tejföl,napraforgóolaj, tej,
erős pista (fűszerpaprika, étkezési só, sűrítőanyag:xantán, tartó-
sítószer:kálium-szorbát), citromlé (citromlé, étkezési sav:citrom-
sav, tartósítószer:kálium-szorbát),tojásfehérjelé (tojás, tartósító-
szer:kálium-szorbát), tojássárgája lé(tojás, tartósítószer:kálium-
szorbát), étkezési só, chiliszósz (víz, piros chili 61%,fokhagyma,
só, xantán gumi, ízfokozó: monosodium glutamát, citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), barbecue fűszersó (jódozott étke-
zési só(étkezési só, kálium-jodid), bors, kömény, füstölt paprika,
koriander, zöldnövényi fűszerkeverék (petrezselyem, metélő-
hagyma, paprika, póré, vöröshagyma, zellerlevél, pasztinák,
kapor, karotta, lestyán),rozmaring, majoranna, mustármag, ca-
yenne bors), élesztő,fokhagyma, adalékanyag péksütemények-
hez és kenyerekhez(szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav,
enzim(glutén)), xantán, fűszerek
Allergének:
Tej, Mustár, Zeller, Glutén, Szója, Tojás