Karamellpuding update piskótával, édesítőszerekkel
            
            Tápanyagtartalom:
        
        
        1 adagban
              100g-ban
            Energiatartalom
              184.2 kcal
              102.3 kcal
            771.1 KJ
              428.4 KJ
            Zsír, amelyből
              8.8 g
              4.9 g
            telített zsírsavak
              5.4 g
              3.0 g
            Szénhidrát, amelyből
              16.8 g
              9.3 g
            cukor
              5.9 g
              3.3 g
            rost
              1.3 g
              0.7 g
            Fehérje
              8.9 g
              4.9 g
            Só
              0.3 g
              0.2 g
            
            			    
            			    Nettó súly:
            			    180 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    tej (43%), ivóvíz, tejszín (teljes mértékben hid-
rogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, repce),
írópor (tej), kukoricakeményítő, emulgeálószerek:szójaleci-
tin) (6%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szor-
bát), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
kukoricakeményítő, lisztkeverék (szója, glutén) (2%), bú-
zaliszt (2%), jilk paszta (emulgeálószerek:zsírsavak mono-
és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin-észterei, aroma), éde-
sítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósí-
tószer:kálium-szorbát), sütőpor (térfogatnövelő:nátrium-
karbonátok, kukoricakeményítő, enzim (glutén)), aromák
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Tej, Szója, Glutén, Tojás