Lazac steak majonézes, zöldborsós, kukoricás tésztasalátával, pirított gombával, édesítőszerekkel
    
            
            Tápanyagtartalom:
        
        
        1 adagban
              100g-ban
            Energiatartalom
              1,406.6 kcal
              281.3 kcal
            5,852.8 KJ
              1,170.6 KJ
            Zsír, amelyből
              87.8 g
              17.6 g
            telített zsírsavak
              14.8 g
              3.0 g
            Szénhidrát, amelyből
              54.4 g
              10.9 g
            cukor
              11.4 g
              2.3 g
            rost
              30.7 g
              6.1 g
            Fehérje
              84.6 g
              16.9 g
            Só
              17.8 g
              3.6 g
            
            			    
            			    Nettó súly:
            			    500 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    lazacfilé (lazac (hal (32%), ivóvíz, penne (lisztkeverék (szója, glutén), búzaliszt,
tojás) (12%), zöldborsó (7%), csemegekukorica (7%), csiperkegomba (7%), napraforgóolaj, citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, tejföl,
tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), citrom, mustár édesítőszerrel(víz,
mustármag, ételecet, folyékony édesítőszer, étkezési só, fűszerek (koriander,
köménymag,majoránna, őrölt babér), tartósítószer (nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)),
édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma,
fűszerek
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Hal, Tej, Tojás, Mustár, Glutén, Szója