Rántott karfiol szezámmagos bundában, párolt rizs, tartármártás
    
            
            Tápanyagtartalom:
        
        
        1 adagban
              100g-ban
            Energiatartalom
              1,168.6 kcal
              259.7 kcal
            4,878.7 KJ
              1,084.2 KJ
            Zsír, amelyből
              66.9 g
              14.9 g
            telített zsírsavak
              12.5 g
              2.8 g
            Szénhidrát, amelyből
              114.6 g
              25.5 g
            cukor
              9.4 g
              2.1 g
            rost
              8.4 g
              1.9 g
            Fehérje
              23.0 g
              5.1 g
            Só
              7.8 g
              1.7 g
            
            			    
            			    Nettó súly:
            			    380 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    rizs (19%), karfiol (18%), búzaliszt,ivóvíz, 
napraforgóolaj, tej, szezámmag, tojásfehérje lé
(tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só,
tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez
(szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim
(glutén))
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás
          			
 					
				
            			    
            			    Nettó súly:
            			    70 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    tejföl (41%), napraforgóolaj (39%),
mustár (víz, mustármag, cukor, ételecet,
étkezési só, fűszerek (koriander, köménymag,
majoránna, őröltbabér), tartósítószer
(natrium-benzoát), élelmiszerszínezék
(kurkumin)), citromlé (citromlé, étkezési
sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát),
porcukor, tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só,
fűszerek
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Tej, Tojás, Mustár