Sörrel sült sertéscsülök hagymaraguval, párolt káposzta, édesítőszerekkel, angol zeller
    
            
            Tápanyagtartalom:
        
        
        1 adagban
              100g-ban
            Energiatartalom
              903.8 kcal
              188.3 kcal
            3,748.5 KJ
              780.9 KJ
            Zsír, amelyből
              69.2 g
              14.4 g
            telített zsírsavak
              22.9 g
              4.8 g
            Szénhidrát, amelyből
              23.7 g
              4.9 g
            cukor
              10.9 g
              2.3 g
            rost
              10.8 g
              2.3 g
            Fehérje
              39.4 g
              8.2 g
            Só
              6.3 g
              1.3 g
            
            			    
            			    Nettó súly:
            			    480 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    zeller (28%), sertéscsülök (22%), lilakáposzta (15%),
fejeskáposzta (15%), sör (árpamaláta (glutén), kukoricadara, komló) (7%),
vöröshagyma (5%), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:napraforgó, repce, pálma), emulgeálószerek:zsírsavak mono - és
digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és D3 vitamin,
tartósítószer:szorbinsav) (2%), napraforgóolaj, vöröshagyma, keto liszt
(szójafehérje izolátum, vitális búzaglutén, növényi rostok, lóbabfehérje,
teljes kiőrlésű rozsliszt, emulgeálószerek(szójalecitin), étkezési só,
szárított búzakovász, savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-diacetát),
enzimek, étkezési só, ecet (erjesztett ecet, etanol), fokhagyma, zöldség
fűszerkeverék (pálmaolaj, búzaliszt, zöldségkeverék (vöröshagyma, póréhagyma,
fokhagyma), zellermag, fűszerek), sertészsír, édesítőszer (szukralóz, stevia,
étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), füstaroma (jódozott só,
ízfokozók:nátrium-glutamát, növényi zsír (pálma, shea), keményítő, aromák),
fűszerek
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Glutén, Tej, Tojás, Szója, Mustár, Zeller, Kén-dioxid,Szezámmag