Vajas-gyömbéres, fehérboros pácban sült tőkehalfilé spárgával, friss rozmaringos sült burgonya
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
881.1 kcal
160.2 kcal
3,710.2 KJ
674.6 KJ
Zsír, amelyből
18.1 g
3.3 g
telített zsírsavak
4.5 g
0.8 g
Szénhidrát, amelyből
115.5 g
21.0 g
cukor
3.5 g
0.6 g
rost
18.9 g
3.4 g
Fehérje
49.1 g
8.9 g
Só
8.4 g
1.5 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
burgonya (41%), fekete tőkehal (29%), spárga
(15%), fehérbor (6%), citromlé (citromlé, étkezési
sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát) (2%),
olívaolaj, fokhagyma, citrom, étkezési só, margarin
(növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce,
napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és
digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát),
rozmaring, vaj, fűszerek
Allergének:
Tej, Hal