Sertéskaraj csípős bundában, mozzarellás grill zöldség
    
            
            Nutriment content:
        
        
        1 adagban
              100g-ban
            Energiatartalom
              1,032.0 kcal
              245.7 kcal
            4,273.6 KJ
              1,017.5 KJ
            Zsír, amelyből
              85.2 g
              20.3 g
            telített zsírsavak
              14.8 g
              3.5 g
            Szénhidrát, amelyből
              18.9 g
              4.5 g
            cukor
              8.5 g
              2.0 g
            rost
              11.7 g
              2.8 g
            Fehérje
              41.6 g
              9.9 g
            Só
              6.9 g
              1.6 g
            
            			    
            			    Nettó súly:
            			    420 g
          			
          			
            			    
            			    Összetevők:
                    		    sertéskaraj (25%), napraforgóolaj (15%), ceruzabab (13%), bébirépa (11%), 
csiperkegomba (11%), paprika (10%), mozzarella (5%), lilahagyma, ivóvíz,
keto liszt (szójafehérje izolátum, vitális búzaglutén, növényi rostok, 
lóbabfehérje, teljes kiőrlésű rozsliszt, emulgeálószerek(szójalecitin),
étkezési só, szárított búzakovász, savanyúságot szabályozó anyag
(nátrium-diacetát), enzimek, étkezési só, chiliszósz (víz, piros chili 61%, 
cukor, fokhagyma, só, xantán gumi, ízfokozó: monosodium glutamát,
citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), grill fűszerkeverék (jódozott só,
paprika, kömény,  fokhagyma, cayenne bors), erős pista (fűszerpaprika,
étkezési só, sűrítőanyag:xantán, tartósítószer:kálium-szorbát), petrezselyemzöld,
élesztő, barbecue fűszersó (jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),
bors, kömény, füstölt paprika, koriander, zöldnövényi fűszerkeverék 
(petrezselyem, metélőhagyma, paprika, póré, vöröshagyma,
zellerlevél, pasztinák, kapor, karotta, lestyán), rozmaring,
majoranna, mustármag, cayenne
bors), fűszerek
          			
          			
            			    
            			    Allergének:
                    		    Tej, Kén-dioxid, Mustár, Zeller, Glutén, Tojás,Szója, Szezámmag